Stor dag for byen

- Nå er vi i gang! strålte ordfører Christine Sagen Helgø under første spadestikket torsdag.

Det manglet ikke på engasjement for det første spadestikket for Norsk grafisk museum torsdag. Styreleder for MUST, politikere, venneforening, skoleelever og MUST sine ansatte, alle samlet de seg om gode ord og ordfører Christine Sagen Helgø sitt første spadestikk.

våland-skole-1a.jpg#asset:8234

1a ved Våland skole sang Stavanger-sanger!

- Det er en milepæl i Stavanger by sin historie at vi nå er i gang. Det er ikke ofte vi starter med nytt museum, som også skal være for hele nasjonen, sa Helgø.

Hun er spent på hvordan museet skal formidles når det skal stå klart høsten 2020.

venneforen.jpg#asset:8233Venneforeningen og ordfører Christine Sagen Helgø.

- Museet vil styrke MUST, og det er fantastisk å være i gang!

1a ved Våland skole sang for de frammøtte, og høstet stor applaus. Venneforeningen strålte også med solen, mens iddisene ble strødd ut fra trappen.

damene-grafisk.jpg#asset:8242

Fra venstre, styreleder i MUST, Sissel Hegdal Knutsen, arkitekt Christine Biesel, avdelingsdirektør Bitten Bakke, ordfører Christine Sagen Helgø, administrerende direktør for MUST, Siri Aavitsland, og leder for Norsk grafisk museum, May Tove Nyrud.