Første spadestikk

Endelig starter byggingen!

25. apr. 2019 KL. 10:00 - 11:30

Bli med oss å markere oppstart av byggingen av nytt Norsk grafisk museum!

Med ordfører i Stavanger kommune, Christine Sagen Helgø, setter vi det første spadestikket for bygget som skal stå klart mot slutten av 2020. Som seg hør og bør blir det underholdning med Stavanger-sanger fra klasse 1a på Våland skole, sjeining av iddisar og boller og saft inne på Norsk hermetikkmuseum.

Sammen med ordføreren vil medlemmer av Venneforeningen til Norsk grafisk museum være tilstede. Venneforeningen er et forum for alle med interesse for grafisk historie, industri og kultur, og "dugnadsgjengen" som møtes hver onsdag er med på å drifte og vedlikeholde de mange maskinene i museet. Disse medlemmene gjør Norsk grafisk museum til et levende museum!

Velkommen til byggestart for Norsk grafisk museum!

3NGM-EB-Illustrasjon-Flybilde.JPG#asset:993